Καλάθι Αγορών
προϊόντα - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

- Πολιτική Δωρεάν Αποστολής Προϊόντων
Η αποστολή γίνεται ΓΡΗΓΟΡΑ και ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες από το e-Zaharias.gr άνω των 49 € για όλη την Ελλάδα με Speedex Ταχυμεταφορές.
(εξαιρούνται τα προϊόντα από τις κατηγορίες "ΠΟΔΗΛΑΤΑ" , "ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ" , "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΗΠΟΥ" , "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩ"  ,
"ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ CHICCO " , "ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΕΣ" και κάποια άλλα ογκώδη προϊόντα
παραδίδονται σε χαμηλές τιμές  μεταφορικών εταιρειών (πρακτορεία μεταφορών)
ενώ έχει προηγηθεί συννενόηση με το e-zaharias.gr ,
την χρέωση επιβαρύνεται ο πελάτης. Σε αυτή την περίπτωση οι παραγγελίες προεξοφλούνται πριν την παράδοση τους και o τρόπος πληρωμής είναι μόνο πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τράπεζα ή paypal και οχι αντικαταβολή).

Το ποσό αυτό είναι το τελικό και υπολογίζεται μετά από τυχόν βεβαιώσεις εκπτώσεων.
Για παραγγελίες κάτω των 49 € η αποστολή κοστίζει 3 €  και η αντικαταβολή είναι 2€.
Για ποσά άνω των 60€ είναι προτιμότερο να γίνεται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση με πιστωτική κάρτα ή Paypal.


- Αποστολή εντός 1-3 ημερών
Η αποστολή γίνεται μέσω εταιρείας courier αλλά και πολλών άλλων αξιόπιστων μεταφορέων για την παροχή ταχείας εξυπηρέτησης.
Για παραγγελίες που δίνονται έως τις 15.00 μμ μίας εργάσιμης ημέρας, οι περισσότερες από αυτές θα αποσταλούν την ίδια μέρα και θα τις παραλάβετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Σημειώστε πως για χερσαίους προορισμούς χρειαζόμαστε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα (νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές) 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.


- Καθυστέρηση Παραγγελίας
Παρακαλούμε σημειώστε ότι για κάποια εμπορεύματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αποστέλλονται απευθείας από τον κατασκευαστή,
θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να φτάσουν. Οι χρόνοι αποστολής για τα προϊόντα αυτά θα αναφέρονται απευθείας στη σελίδα λεπτομερειών του προϊόντος.
Τα ακόλουθα μπορεί ενδεικτικά να έχουν ως αποτέλεσμα καθυστερημένη παράδοση της παραγγελίας:
- Λανθασμένη διεύθυνση αποστολής.
- Καθυστέρηση ή πρόβλημα στην πληρωμή.
- Παραγγελίες που καθυστερούν επειδή περιέχουν μεγάλη ποσότητα από ένα μόνο εμπόρευμα, πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει εξάντληση αποθεμάτων (σημείωση: πρόκειται για μια σπάνια περίσταση)
- Μη δυνατότητα παράδοσης από την εταιρεία courier (π.χ. άσχημες καιρικές συνθήκες, γενική απεργία κλπ.

- Πού βρίσκεται η παραγγελία μου;
Με κάθε παραγγελία που φεύγει απο εμάς αποστέλλεται και ένα e-mail με τον αριθμό αποστολής της μεταφορικής για να βλέπεται σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

Εάν οι δικές μας πληροφορίες δείχνουν ότι η παραγγελία έχει παραδοθεί και εσείς δεν την έχετε λάβει, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει παντού.
Στην περίπτωση αυτή καθώς και όταν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες ή οι πληροφορίες μας δείχνουν ότι το εμπόρευμα έχει επιστραφεί σε εμάς,
επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail ή τηλεφωνικά. Μπορεί να έχουμε λάθος διεύθυνση αποστολής, ο οδηγός μπορεί να προσπάθησε να παραδώσει τα εμπορεύματα αλλά να μην τα κατάφερε κ.ο.κ.
Μπορείτε να βλέπετε και μόνοι σας στο link http://www.speedex.gr/isapohi.asp που βρίσκεται η παραγγελία σας βάζοντας τον αριθμό αποστολής που σας έχουμε στείλει με mail

- Εάν δεν βρίσκεστε σπίτι
Ο οδηγός θα ζητήσει υπογραφή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Αν δεν βρίσκεστε στο σημείο παράδοσης παραγγελίας,
η εταιρεία ταχυμεταφορών θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας παραδώσει την παραγγελία σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών ταχυμεταφορών.
Μετά από αυτό, το πακέτο θα επιστραφεί ως «μη παραδοθέν» και θα πρέπει να λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων εκτός εάν διαπιστωθεί ότι η παραγγελία
δεν παρελήφθη από δική σας υπαιτιότητά. Οι παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν δεν θα αποστέλλονται ξανά. Θα πρέπει να δώσετε νέα παραγγελία.

- Προϊόντα που φθάνουν μαζί
Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται μαζί σε μία συσκευασία και φθάνουν ταυτόχρονα.
Εάν η παραγγελία είναι μεγάλη και αποστέλλεται σε περισσότερες από μία συσκευασίες, μπορεί να παραδοθούν ξεχωριστά – παρόλο που αυτό είναι σπάνιο.


Μπορούν να σταλούν παραγγελίες σε απομακρυσμένες περιοχές;
Ναι, αυτή τη στιγμή προσφέρουμε αποστολή σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη (δυσπρόσιτη) περιοχή με την ελάχιστη χρέωση.
Όταν η αποστολή γίνεται στις ανωτέρω τοποθεσίες (δυσπρόσιτες), θα πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα στοιχεία:

Τα έξοδα αποστολής θα ποικίλουν βάσει του μεγέθους και του βάρους της παραγγελίας. Οι χρεώσεις θα υπολογίζονται μετά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας.
Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση όταν η αποστολή γίνεται στις διευθύνσεις αυτές. Θα ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες στην Ολοκλήρωση Παραγγελίας.
Εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας η παραγγελία θα παραδίδεται και στις δυσπρόσιτες περιοχές.

Παρακαλούμε σημειώστε: Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να στείλουμε σε ταχυδρομικές θυρίδες και διεθνείς διευθύνσεις εκτός των ανωτέρω αναφερόμενων προορισμών.